grønne arealer

Annonce: Er du den heldige ejer af en ejendom med større grønne arealer, ved du, at de kræver jævnlig vedligeholdelse for altid at se pæne og indbydende ud. På en stor græsplæne kommer du ikke langt med en håndskubber. I stedet har du brug for en kraftfuld maskine til opgaven, såsom en rider. Her er Husqvarna leveringsdygtig. Læs med i det følgende og bliv klogere på, hvilke fordele du får med en Husqvarna rider. Er du allerede klar til at købe en rider? Så kan her finde gode tilbud på Riders fra Husqvarna og du er sikret en god partner til at holde dine grønne arealer. Mangler du fortsat lidt argumenter, kan du læse videre her 😉

En Husqvarna rider giver dig større fleksibilitet

Fylder din have mange kvadratmeter, har du måske overvejet at investere i en rider til græsslåningen. En rider er i bund og grund en havetraktor med fastmonteret klippeaggregat, der giver dig større fleksibilitet og brugervenlighed. 

Når græsset begynder at gro i maj til slutningen af sæsonen i oktober, har din plæne brug for en ugentlig klipning for at forblive i flot stand. Er der samtidig en del forhindringer i din have, såsom bede, buske, mure og hjørner, er en Husqvarna Frontklipper en oplagt løsning. Husqvarna er et innovativt svensk brand, der har leveret professionelt udstyr til skov, park og have siden 1689. Det betyder mere end 300 års udvikling og produktion af produkter til vedligeholdelse af grønne arealer. Husqvarna ved derfor, hvad den moderne haveejer har brug for.

Frontklipperen på rideren gør det muligt at klippe helt tæt på murene og bedene, helt ind til hjørnerne og under buskene. Du kan således effektivt komme rundt over det hele. Vælger du en frontrider, får du enorm stor kontrol over dit arbejdsområde samt høj komfort, og din have vil stå pæn og velplejet efter græsslåningen.

Udstyret med høj brugervenlighed

Du får brugervenlighed udover det sædvanlige, når du vælger en Husqvarna rider. Frontriderne er nemlig ikke udstyret med knækstyring, men med baghjulsstyring også kaldet centerstyring. Styresystemet gør maskinen utrolig manøvredygtig, da baghjulene kan dreje ind under selve maskinen. Det bliver således en smal sag at manøvrere rundt om diverse forhindringer på din plæne.

Frontridere er designet til at køre på vanskelige terræner, så har din græsplæne en række udfordringer, der besværliggør opgaven med at passe og pleje den, er en rider det perfekte valg.

En alsidig maskine

Med en Husqvarna rider kan du foretage dig meget andet end blot at slå græsset. Din rider passer nemlig med en bred buket af tilbehør. På den måde får du en meget alsidig maskine. Investér f.eks. i en vogn til at koble på rideren, så du kan transportere forskellige ting og udstyr. Det gør det let for dig at skovle sne væk eller børste din indkørsel. Derudover kan du påmontere anhænger, mosrive, vertikalskærer og spreder til yderligere pleje af din græsplæne.

En Husqvarna rider tilbyder dig desuden effektiv klipning med et Combi-klippebord. Det giver dig to klippemetoder at vælge imellem, nemlig BioClip og bagudkast, som gør det nemt for dig at klippe både højt og finere græs.

Der er altså mange store fordele ved at vælge en Husqvarna rider. Måske det er løsningen for dig og din plæne?